Betsson tilldelas lokal licens i Storbritannien

Betsson Malta har per den 31 Mars 2015 tilldelats spellicens i Storbritannien och kommer fortsätta fokusera på de befintliga varumärkena Mr. Smith och Betsafe på den marknaden. Betsson anser att utformningen av det lokala licenssystemet i Storbritannien är hållbar, välplanerad och långsiktig, och därmed i linje med Betssons strategi att söka licens i länder där bolaget är aktivt och licensen är kommersiellt gångbar.

”Det är glädjande att Betsson fått en licens i Storbritannien. Det är naturligt för Betsson, som ett av de ledande online-spelbolagen i Europa, att verka under lokal licens på den brittiska marknaden. Vår förhoppning är även att andra Europeiska länder som är under omreglering tittar närmare på och inspireras av Storbritanniens licensmodell”, säger Magnus Silfverberg VD och koncernchef för Betsson AB.

Licensen trädde i kraft 31 mars 2015. De båda varumärkena inom Betsson-gruppen, Mr. Smith (www.mrsmithcasino.co.uk) och Betsafe (www.betsafe.com/en), kommer därmed verka under denna licens.

För ytterligare information, kontakta:

Magnus Silfverberg, VD och koncernchef Betsson AB (publ), tfn: +46 (0)8 506 403 00, magnus.silfverberg@betssonab.com

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter Märkt