Ladbrokes sponsrar AIK

AIK Hockey sluter ett flerårigt sponsoravtal med Ladbrokes, världens största vadslagningsföretag med huvudkontor i London. För AIK:s del innebär avtalet att man kan fortsätta utveckla ungdoms- och seniorverksamheten ytterligare. Ladbrokes kommer som lagets huvudsponsor i gengäld att få sitt företagsnamn exponerat på A-lagets spelartröjor och hjälmar.

– ”Vi är väldigt nöjda med detta avtal. Ladbrokes representerar precis som AIK en verksamhet som strävar uppåt. Med Ladbrokes i ryggen kommer vi på ett effektivt sätt kunna utveckla både A-lag och ungdomsverksamhet. Det är idag svårt att hitta företag som är villiga att stödja båda dessa grenar i vår verksamhet. Jag tycker att vi i Ladbrokes har hittat en närmast perfekt samarbetspartner, säger Anders ”Ankan” Parmström, styrelseledamot AIK Hockey.

– ”Vi är otroligt nöjda med det här avtalet och ser fram emot att få jobba med AIK” säger Douglas Roos, ansvarig för Ladbrokes Norden. ”Det är viktigt för oss att få vara med och stötta svensk idrott, och genom detta samarbete så får AIK:s supportrar möjlighet att stötta sin förening.”

—–

För ytterligare information kontakta:

Tommy Adamsson, Ordförande AIK Hockey, 0708-670 950
Hans Mörner, VD, AIK Hockey, 0704-311 277
Douglas Roos, Sponsio Ltd – Ladbrokes Norden, 0707-35 21 2, douglas.roos@ladbrokes.se