Scout Gaming Group ingår avtal med bet365

Scout Gaming Group har ingått avtal med ett dotterbolag till den världsledande sportbetting operatören bet365. Avtalet är det största avtal som bolaget har ingått.

Avtalet med bet365 kommer ge positive effekt på koncernens intäkter under andra halvåret 2022.  

Andreas Ternström, VD för Scout Gaming Group, säger: ”bet365 är en världsledande sportbetting operatör och vi är otroligt stolta att vara leverantör av hela vår portfölj av Fantasty sport och betting till dem. Detta avtal stärker synen på vår produktportfölj bland sportsbetting operatörer.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, Verkställande Direktör
+46 706 770 660, andreas.ternstrom@scoutgaminggroup.com

Niklas Jönsson, Finanschef
Tel: +46 725 494 173, E-mail: niklas.jonsson@scoutgaminggroup.com

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group AB (publ) är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Scout Gaming Group AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Redeye AB