Scout Gaming vinner “Fantasy Sports Supplier of the year” på EGR B2B Awards för andra året i rad

På EGR B2B Awards lyfts de mest framgångsrika och innovativa spelleverantörerna fram. I hård konkurrens följer Scout Gaming upp fjolårssegern med en vinst även i 2019 års upplaga.

”Vi är glada att vi återigen tar hem priset och tycker vi leder innovationen i den här delen av sektorn. Vi har under året lanserat både Fantasy Match-up och en betaversion av den världsunika sportsbook som bygger på förväntade spelarpoäng, den prissättning vi själva gör. Vi fortsätter även utvecklingen och väntar oss att under andra halvåret lansera en Inplay Fantasy-produkt där man i realtid agerar manager”, kommenterar Andreas Ternström, vd på Scout Gaming.

Scout Gaming har för närvarande sin produkt lanserad i Nordamerika, Sydamerika, Asien och Europa.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd
Tel: +46 706 770 660
E-mail: andreas.ternstrom@scoutgaminggroup.com  

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Daily Fantasy Sports och poolbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq First North.