Skraplott på Ladbrokes.com gav 5 miljoner

Det var på eftermiddagen idag en cool och lycklig Christian Johnsson, Lund, skrapade fram 5 miljoner kronor på Ladbrokes Trippel. Sveriges främsta lotteriprodukt firar snart 1 år tillsammans med ännu en miljonär.

Ladbrokes Trippel betalar ut hela 85 % mer i vinster jämfört med den statliga trisslotten. En vinst om 2,5 miljoner kronor på Triss® innebär istället 5 miljoner kronor på Ladbrokes Trippel.

”Ladbrokes Trippel är en skön lott helt enkelt” säger Christian Johnsson i en kommentar ”om man fixar att vinna så ger den tillbaka dubbelt så mycket, det är mer för mina spelpengar det”.

”Detta är ett utmärkt exempel på att konsumenterna är vinnare då statliga Svenska Spel utsätts för konkurrens, i detta fall vinner Christian hela 2,5 miljon kronor mer än om han hade spelat hos staten” säger Douglas Roos, VD för Ladbrokes i Norden.

För mer information:

www.ladbrokes.com

Douglas Roos, Ladbrokes VD Norden, +46-8-407 64 43, +46-70-735 21 25, douglas.roos@ladbrokes.se

Ladbrokes är världens största bookmaker och en del av Hilton Group PLC som är noterat på Londonbörsen. Ladbrokes omsatte ca 133 miljarder kronor 2004 och sysselsätter 12 000 personer. Bolaget driver 2500 spelbutiker i Storbritannien, Irland och Belgien. Ladbrokes.com har idag över 1,5 miljoner medlemmar.

Publicerat den
Kategoriserat som Historik