Therese Hillman ny VD och koncernchef för NetEnt

Styrelsen för NetEnt har utnämnt Therese Hillman till ny VD och koncernchef för NetEnt, med omedelbar verkan den 22 maj 2018. Therese Hillman har varit finanschef på NetEnt sedan januari 2017 och tillförordnad VD sedan mars 2018.

Therese Hillman har varit CFO på NetEnt sedan januari 2017 och tf VD sedan mars 2018. Innan dess arbetade hon inom e-handelsbranschen i tio år och var VD för Gymgrossisten, ett dotterbolag inom Qliro Group. Hon har även varit styrelseledamot i Unibet. Therese har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

”Det är glädjande att utse Therese Hillman till ny VD och koncernchef. Therese har ett tydligt affärsfokus och är en uppskattad ledare med mycket energi. NetEnt är banbrytande inom onlinespelbranschen, och tar nu nästa steg för att ligga på topp både vad gäller affärsfokus och innovation. Med Thereses egenskaper får vi rätt person att leda bolaget i nästa tillväxtfas”, säger NetEnts styrelseordförande Fredrik Erbing.

”Det är med stor entusiasm och ödmjukhet jag tar mig an uppgiften som VD och koncernchef för NetEnt. Jag ser fram emot att tillsammans med våra kunder och medarbetare driva utvecklingen inom branschen och leverera de bästa spelupplevelserna. Så kan vi fortsätta att skapa värden för kunder, aktieägare, spelare och medarbetare”, säger Therese Hillman.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Fredrik Erbing, styrelseordförande, NetEnt AB (publ)
Tel: 08-5785 4500

Roland Glasfors, IR & Corporate Strategy, NetEnt AB (publ)
Tel: +46 760 024 863, roland.glasfors@netent.com

Om NetEnt
NetEnt AB (publ) är en marknadsledande leverantör inom digital underhållning som utvecklar spel- och systemlösningar för världens mest framgångsrika onlinekasino-operatörer. Sedan starten 1996 har NetEnt varit banbrytande och drivit marknaden genom att erbjuda spännande spel baserade på en kraftfull teknisk plattform. NetEnt är noterat på Nasdaq Stockholm (NET-B) och har 1 000 medarbetare i Malta, Stockholm, Göteborg, Kiev, Krakow, Gibraltar och New Jersey. www.netent.com

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter Märkt