Vem är bästa managern?

Under 2003 kommer Sportal.nu att samarbeta med FictionSports. Genom samarbetet kommer de att kunna erbjuda sina läsare den mest avancerade spelmotorn för managerspel.

Teamet bakom FictionSports har lagt ner sin själ i att skapa detta unika spel och måndagen den 3:e februari drog det igång!

FictionManager.com tar managerspelen till nya höjder genom de unika möjligheterna att samla poäng, köpa/sälja spelare, genom flytande marknadsvärden samt rättvisa poängberäkningar. Allt detta gör att varje detalj i Din planering är viktig för framgången i Ditt Fictionlag. Utmana Dina vänner i denna avancerade spelmotor och visa att det är Du som är säsongens FictionManager.

– Vi är mycket nöjda att kunna erbjuda våra läsare ett sånt spännande managerspel, säger Karl Romanus, chefredaktör på Sportal.

Sportal kommer genom sin nyhetstjänst att erbjuda alla spelare nyhetsbevakning av de aktiva ligorna i FictionManager.com. Erfarenheterna visar att behovet av snabb information är en nyckelfaktor i managerspel. Genom Sportal kan nu alla spelare ta del av viktig information som kommer påverka deras prestationer i spelen.

– Med sin heltäckande nyhetstjänst är svenska Sportal drömpartnern för oss, säger Thomas Lindvall, marknadsansvarig på FS AB.

FictionManager.com täcker de större fotbollsligorna samt elitserien i hockey från start. Anmäl dig till spelbevakningen på www.fictionmanager.com så håller vi dig uppdaterad kring nya spel som lanseras.

Lanseringar under 2003:

 3-25 februari: Elitseriens slutspel (FictionHockey)

 10 mars: Allsvenskan (FictionFootball)

 1 augusti: Premier League (FictionFootball)

 1 augusti: Serie A (FictionFootball)

 1 september: Elitseriens grundspel (FictionHockey)

För mer information, kontakta oss på:

 kontakta@sportal.se eller

 info@fictionsports.se

Publicerat den
Kategoriserat som Historik