Sportal lanserar managerspel

I november startar La Liga FictionFootball på Sportal. Det är resultatet av ett nytt samarbete mellan Sportal och Fiction Sports.

Sportal kommer under kommande säsong lansera flera managerspel i såväl fotboll som hockey tillsammans med Fiction Sports. Det första spelet kommer att baseras på Spanska La Liga med spelare som Aimar, Beckham och Ronaldo.

– Marknaden för managerspel växer stadigt och Sportal.se är en självklar plats för denna typ av sportspel, säger Sportals Johan Eriksson.

I FictionManager bildar spelarna en liga där de möter varandra i fiktiva matcher och köper och säljer spelare med varandra. Resultaten i matcherna beror bland annat på hur det går för de verkliga spelarna. Gör Ronaldo ett hattrick i den senaste matchen ökar hans värde i FictionManager.

Genom avtalet får Fiction Sports en plats att växa på och Sportal får en intressant speltjänst som passar deras läsarkrets. Managerspelet Fictionmanager är mer avancerat än konkurrenternas, vilket ställer lite högre krav på att användarna följer det senaste inom sportvärlden. Med andra ord så kommer det löna sig att läsa de senaste sportnyheterna på Sportal.

Sportal.se är nyhetssajten för alla sportintresserade. Med en bred bevakning som är aktuell och snabb har Sportal vuxit konstant sedan starten 1998. Idag har ca 140.000 personer Sportal som sin främsta nyhetskanal på Internet när det gäller sport.

Har du frågor, vänligen kontakta:

Johan Eriksson

 Tel: 031-15 95 00

 Mobil: 0733-27 94 32

Publicerat den
Kategoriserat som Historik