Svensken sitter på den bästa pokerhanden

Inget spel växer som poker och svenskarna hör till de mest framgångsrika. På kort tid har Ladbrokes.com byggt upp Europas största mötesplats på nätet för spelare. Mer än 5 000 pokerspelare möts varje dag, sju dagar i veckan kring de virtuella pokerborden. Av spelarnas dagliga omsättning på 35 miljoner kronor står svenska spelare för mer än en tredjedel.

 

Nicklas Kulti, Sponsor & Eventchef, Ladbrokes Norden: ”Svenskarnas seriösa sätt att närma sig poker har på kort tid gjort oss till en toppnation, med högre insatser än genomsnittet och vinstnivåer bland världens främsta kommer vi svenskar att öka dominansen på området”.

 

Samtidigt som VM i poker pågår på Binion’s Horseshoe Casino i Las Vegas markerar Ladbrokes detta fenomen med ett stort pokerevenemang idag för inbjudna gäster och press. På plats hos Hilton Hotell i Stockholm får gästerna möjlighet att bekanta sig, utveckla sitt spel, se och höra världsledande pokerspelare dela med sig av framgångsrika strategier och själva delta i pokerturneringar under kvällen.

 

Douglas Roos, VD Ladbrokes Norden: ”Vi ser med tillfredsställelse på den utveckling som har inneburit att svenskarna i så hög grad väljer Ladbrokes som plattform för sin poker”. ”Vår 120 åriga erfarenhet och seriös roll som leverantör av världsledande spelupplevelser har en central betydelse i när svensken väljer”.

 

————

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Douglas Roos, Vd Ladbrokes Norden, 08-407 64 43, 0707-35 21 25.

 

Nicklas Kulti, Sponsor & Eventchef, Ladbrokes Norden, 08-407 64 44, 0708-71 04 22.

 

Ladbrokes är världens största bookmaker och en del av Hilton Group PLC som är noterat på Londonbörsen.

 

Ladbrokes omsatte ca 94 miljarder kronor 2003 och sysselsätter 15 000 personer. Bolaget driver 2500 spelbutiker i Storbritannien, Irland och Belgien.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter